Broeken trends lente 2012

Broeken, broeken en nog eens broeken.Je zou haast niet meer kunnen kiezen! Daarom hebben wij de 5 populairste trends in broeken voor je op een rijtje gezet! Van wijde broeken, tot gebloemde broeken en skinny pastelkleurige jeans. Je vind ze hier allemaal. Want zeg nou zelf: een paar goede broeken in je garderobe zijn echt onmisbaar!

 

 

 

 

Trend 1: wijde broeken

Vorig jaar hadden we lange rokken als trend, en hoewel deze nog steeds niet helemaal verdwenen zijn doen wijde, lange broeken hun intrede. Een goede manier om fashion en comfort met elkaar te combineren. Deze wijde broeken worden ook wel palazzo broeken genoemd. We zien ze erg vaak op de catwalk. De sleutel tot deze trend is makkelijk: hoe groter hoe beter! Wijde broeken zijn verkrijgbaar in alle soorten kleuren, stijlen, stoffen en patronen. Geschikt voor elke gelegenheid dus. Combineer de broeken met een wijd T-shirt, vrouwelijke blouse of een blazer. Blijf qua schoenen trouw aan high-heels of sleehakken – dit geeft je look een extra ’70 gevoel. Wil je helemaal cool zijn? Zet dan ook een grote hoed op je hoofd.

Wijde broeken/ Palazzo broeken

Wijde broeken/ Palazzo broeken

Trend 2: Pastelkleurige broeken

Gekleurde jeans zijn super hot deze lente en zomer. Pastel is de makkelijkste manier om wat kleur toe te voegen aan je garderobe: aangezien het niet meteen hele felle kleuren zijn. Combineer de pastelkleurige broek met een neutrale top in beige of grijs of juist in dezelfde kleur als je broek. Wil jij nog een stapje verder gaan? Ga dan voor de colorblocking trend en combineer je broeken met welke kleur dan ook!

Pastelkleurige broeken

Pastelkleurige broeken

Trend 3: Gebloemde broeken

Een van de populairste en meest gespotte trends voor de lente van 2012 zijn gebloemde broeken. En geen vage kleuren en patronen wat we eerder dit seizoen zagen, nee… grote opvallende prints in verschillende kleuren! Gebloemde broeken zijn veel gespot op de catwalk zoals bij Peter Som, Erdem en vele anderen. Het maakt niet uit wat je persoonlijke stijl is, gekleurde broeken passen bij iedereen. Er zijn zo veel verschillende kleuren en prints dat er vast wel een in jou smaak tussen zit. Draag ze met gekleurde maar effen T-shirts, blousjes en blazers, om de look in evenwicht te houden.

Gebloemde broeken

Gebloemde broeken

Trend 4: Chino’s

Chino’s zijn broeken die maar niet uit de mode gaan. Verschillende vormen chino’s vinden altijd weer hun weg terug op de catwalk. Chino’s zijn ontzettend comfortabele broeken die passen bij veel verschillende soorten lichaamsbouw en figuren. Misschien is het daarom dat de chino zijn populariteit maar niet verliest. Chino broeken zijn te combineren met werkelijk alles.

Chino broeken

Chino broeken

Trend 5: sportieve broeken

Schud jij je hoofd nu van links naar rechts? Ik weet het, ik ben zelf ook niet zo’n fan van sportieve broeken. Maar als je graag casual gekleed gaat en een laid-back outfit zoekt zijn deze broeken natuurlijk wel heel geschikt. Wil je niet te sportief overkomen? Combineer deze broeken dan met een vrouwelijke top, interessante accessoires en hoge hakken.

Sportieve broeken

Sportieve broeken

Wat is jou favoriete trend? Laat je mening achter!

Meer weten over pastelkleurige broeken? Klik dan hier.